Boniteta odličnosti

banner2018.png

Želim se registrirati

Zgodovina podjetja

Regular d.o.o. je pričel s poslovanjem leta 1991 kot logična nadgradnja manjše s.p. gospodarske družbe, ustanovljene leta 1983, ki se je ukvarjala z manjšimi vzdrževalnimi deli na stanovanjskih objektih. 

Kakor je rasla naša gospodarska družba, tako se je večal tudi obseg dejavnosti, ki smo jih vključevali v naš program. Izvajamo plinske instalacije z regulacijo, elektroinstalacije z avtomatiko in sisteme centralnega ogrevanja na plin, nafto, elektriko in sončno energijo.

Ob tem nismo pozabili na kontinuiteto, zato imamo visoko usposobljeno servisno ekipo, ki se posebej posveča  vzdrževanju plinskih naprav in naprav za ogrevanje ter manjšim adaptacijam na obstoječih sistemih.

V letu 2006 smo uvedli tudi program prodaje izdelkov za plinske instalacije, kar vključuje instalacijski program, plinske naprave razen štedilnikov ter osnovno orodje za izvedbo instalacij in vzdrževanje naprav.

Vedno je bila naša osnovna usmeritev kvaliteta programov, zato smo se odločili za sodelovanje s prestižnimi proizvajalci izdelkov, kot so JUNKERS, VAILLANT, BUDERUS, COPRIM, PLASSON, TOTRA.

Veliko pozornost posvečamo izobraževanju kadra, tako doma, kot v tujini.

Prijetno in zanesljivo ogrevanje
Regular d.o.o. | Info@regular.si | Telefon: 05-630 22 11 Fax: 05 630 22 12
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.